Játra na jarní cibulce

Když jsem byla malá, tak mi játra nikdy nechutnala. Nevím kvůli čemu, protože teď bych je mohla jíst skoro pořád. Hlavně, když jsou na tenhle způsob.

ingredience:     1 balíček kuřecích jater
                            1 svazek jarních cibulek
                             pepř

Tři ingredience a vše až na čištění jater, je úplně primitivní. Játra si očistíme, nakrájíme na menší kousky. Játra si dáme do hrnce a mírně osmažíme. Podlijeme vodou a necháme dusit. Po deseti minutách hodně opepříme a přidáme na drobno nakrájenou cibulku. Přilijeme vodu a dusíme dalších deset minut.
Podáváme s bramborovou kaší. Dobré je do kaše rozmačkat stroužek česneku a přidat nakrájenou cibulku. Dobrou chuť.





Komentáře

Oblíbené příspěvky