Kaki roláda
Tohle byla pro mě úplná novinka a dopadla vážně dobře.
Táta, odpůrce zdravé stravy a všeho nového mi dal zelenou. Tak
se s Vámi chci podělit o nový recept.
ingredience: 2 zralá kaki
3 vejce
100 g bio třtinového cukru
130 g hladké žitné mouky
2 lžičky skořice
1 lžička zázvoru
1 a 1/2 bio kypřícího prášku
1 hrst brusinek
náplň: 120 g řeckého jogurtu
2 lžíce libovolné domácí marmelády
Vajíčka vyšleháme do světlé pěny a začneme postupně přišlehávat dřen z kaki a cukr. Do směsi přisypáváme sypké ingredience a vytvoříme husté těsto. Na plech si dáme pečící papír a na něj vylijeme těsto, které rovnoměrně rozetřeme. V předehřáté troubě pečeme dozlatova na 160 stupňů.
Hotový korpus necháme vychladnout a pak potřeme z jedné poloviny jogurtem a z druhé domácí marmeládou. Srolujeme a můžeme vychutnávat. Dobrou chuť.
ingredience: 2 zralá kaki
3 vejce
100 g bio třtinového cukru
130 g hladké žitné mouky
2 lžičky skořice
1 lžička zázvoru
1 a 1/2 bio kypřícího prášku
1 hrst brusinek
náplň: 120 g řeckého jogurtu
2 lžíce libovolné domácí marmelády
Vajíčka vyšleháme do světlé pěny a začneme postupně přišlehávat dřen z kaki a cukr. Do směsi přisypáváme sypké ingredience a vytvoříme husté těsto. Na plech si dáme pečící papír a na něj vylijeme těsto, které rovnoměrně rozetřeme. V předehřáté troubě pečeme dozlatova na 160 stupňů.
Hotový korpus necháme vychladnout a pak potřeme z jedné poloviny jogurtem a z druhé domácí marmeládou. Srolujeme a můžeme vychutnávat. Dobrou chuť.
Komentáře
Okomentovat