Česnekové řízečky bez smažení
Zdravá verze řízků s trochu vylepšenou chutí. Snad bude chutnat a zaujme i Vás.
ingredience: vepřové maso dle potřeby
pár hrstí celozrnné strouhanky
1 vajíčko
100 ml sojového mléka
100 g hladké špaldové mouky
sušený česnek
pepř
čerstvou a sušenou bazalku
Maso si nakrájíme, naklepeme a okořeníme. Do jedné misky si dáme mouku, strouhanku, vajíčko rozmíchané s mlékem. do mouky si natrháme bazalku a přisypeme sušený česnek se sušenou bazalkou. Postupujeme pak tak jak už to všichni známe, jako první mouka, pak vajíčko a nakonec strouhanku. Nakonec řízečky dáme na pečící papír a vložíme do trouby. Pečeme na 180 stupních deset minut. Dobrou chut´.
ingredience: vepřové maso dle potřeby
pár hrstí celozrnné strouhanky
1 vajíčko
100 ml sojového mléka
100 g hladké špaldové mouky
sušený česnek
pepř
čerstvou a sušenou bazalku
Maso si nakrájíme, naklepeme a okořeníme. Do jedné misky si dáme mouku, strouhanku, vajíčko rozmíchané s mlékem. do mouky si natrháme bazalku a přisypeme sušený česnek se sušenou bazalkou. Postupujeme pak tak jak už to všichni známe, jako první mouka, pak vajíčko a nakonec strouhanku. Nakonec řízečky dáme na pečící papír a vložíme do trouby. Pečeme na 180 stupních deset minut. Dobrou chut´.
Komentáře
Okomentovat