Slané muffiny s bazalkou

Jako přílohu k česnekovým řízečkům jsem si zvolila slané muffiny. Nemluvě o to, že je to skvělý způsob jak se zbavit ingrediencí z řízečků. Dali by se jíst i samotný, jen si do směsi přimíchat trochu uzeniny. Recept je na pouhé čtyři muffiny.

ingredience:       100 g hladké špaldové mouky
                           50 g celozrnné strouhanky
                           1 vajíčko
                           pepř, sušený česnek, sušená bazalka
                           1 lžička bio kypřícího prášku
                           trocha nivy na posypání

Smícháme si všechny ingredience a vytvoříme hustou směs. Do formy na muffiny si kápneme trochu olivového oleje a naplníme každou do tří čtvrtiny těstem. Z vrchu posypeme trochou nivy a vložíme do trouby. Pečeme na 180 stupňů po dobu patnácti minut. Dobrou chut´.



Komentáře

Oblíbené příspěvky