Polévka na asijský způsob
Polévka, která bohatě stačí jako oběd. Hustá, pálivá a
díky sladkokyselému koření i neobvyklá. Obědvala jsem jí týden
a překvapivě mi z toho nehráblo. Snad Vám bude chutnat a její
přílišné požívání Vám neublíží ba naopak prospěje jako
mě.
ingredience: 1 hovězího vývaru
1 kvalitní šunková klobása
1 1/2 balení skleněných nudlí
4 jarní cibulky
1 lžíce sojové omáčky
1 lžíce sladkokyselé omáčky
pepř, sušené chilli
1/2 chilli papričky
Do hrnce si nalijeme vývar a ten přivedeme k varu. Zředíme půl litrem vlažné vody a ochutíme kořením a omáčkami. Nadrobno si nakrájíme chilli papričku a na větší kousky cibulku, kousky aspoň dva centimetry dlouhé, následně to vhodíme do vývaru. Přidáme těstoviny a necháme je povařit. Nakrájíme klobásu na tenké plátky přidáme na vrch do polévky. Když jsou nudle měkké tak můžeme podávat. Polévka je hustá a dá se hravě jíst hůlkami. Dobrou chuť.
ingredience: 1 hovězího vývaru
1 kvalitní šunková klobása
1 1/2 balení skleněných nudlí
4 jarní cibulky
1 lžíce sojové omáčky
1 lžíce sladkokyselé omáčky
pepř, sušené chilli
1/2 chilli papričky
Do hrnce si nalijeme vývar a ten přivedeme k varu. Zředíme půl litrem vlažné vody a ochutíme kořením a omáčkami. Nadrobno si nakrájíme chilli papričku a na větší kousky cibulku, kousky aspoň dva centimetry dlouhé, následně to vhodíme do vývaru. Přidáme těstoviny a necháme je povařit. Nakrájíme klobásu na tenké plátky přidáme na vrch do polévky. Když jsou nudle měkké tak můžeme podávat. Polévka je hustá a dá se hravě jíst hůlkami. Dobrou chuť.
Komentáře
Okomentovat