Pšeničné špagety s kuřecím masem a špenátek

Dnes jsem se dělala s děvami obědy. Jeden pro mě a to špagety a druhý pro zbytek rodiny. Oni si ode mě poručili falešného ptáčka s houskovým knedlíkem, tak jsem dnes v kuchyni trávila veškerý svůj čas. Stálo to za to, oběd mám pro nás všechny hotový na dva dny.


ingredience:          1/2 cibule
                               olivový olej
                               1 kuřecí prso
                               dvě hrsti špenátu
                               provensálská směs, pepř
                               hrst pšeničných špaget
                               1 smetana na vaření
                               200 ml rýžového mléka


V hrnci si rozpálíme olivový olej, osmahneme na drobno nakrájenou cibulku a přihodíme na menší kostičky nakrájené maso. Až se nám maso stáhne tak zalijeme smetanou a mlékem. Okořeníme a počkáme než se nám omáčka začne vařit. Po té přidáme těstoviny, vaříme asi deset minut.
Před koncem vaření si do směsi, která je teď krásně hustá od toho jak se nám voda vypařila, přidáme špenát. Necháme směs at se spojí, teď stačí už jen poslední bod. Nastrouháme si hrst sýru a zamícháme do špaget. Další hrst sýru si dáme na vrch při podávání. Dobrou chuť.



Komentáře

Oblíbené příspěvky