Domácí lučina
Byla mi slíbaná porce od babičky (sešlo z toho), pak od mámy
(z toho sešlo hodně rychle), takže jsem se na to nakonec vrhla
sama. Babča mi poradila jaký jogurt a po boji s gumičkou, to vše
šlo už jako po máslo... spíše po lučině. Ke svačině už byla
čerstvá, výtečná lučina.
Ingredience: 500 g bílého jogurtu (řecký typ je lepší)
na dochucení (česnek-sůl-petržel-pažitka)
Ingrediencí je třeba vážně málo. Do misky si natáhneme jeden vyvařený kapesník a upevníme gumičkou tak, aby zůstal centimetr nad dnem volný. Naplníme jogurtem a necháme odkapat vodu. Hotový jogurt dáme do mističky a dle potřeby ochutíme. Namažeme na co chceme a jdeme degustovat. Dobrou chuť.
1. krok
Jedna s bylinky, druhá s česnekem.
A jde se svačit!
Ingredience: 500 g bílého jogurtu (řecký typ je lepší)
na dochucení (česnek-sůl-petržel-pažitka)
Ingrediencí je třeba vážně málo. Do misky si natáhneme jeden vyvařený kapesník a upevníme gumičkou tak, aby zůstal centimetr nad dnem volný. Naplníme jogurtem a necháme odkapat vodu. Hotový jogurt dáme do mističky a dle potřeby ochutíme. Namažeme na co chceme a jdeme degustovat. Dobrou chuť.
1. krok
Jedna s bylinky, druhá s česnekem.
A jde se svačit!
Komentáře
Okomentovat