Rýžová kaše

Lednička prázdná a já netrpělivě čekající na odpolední hodiny, kdy se jede na nákup. Takže snídaně musela být jiná než jsem zvyklá. Jinými slovy, taková jaká byla v loni celé prázdniny. Osobně mám rýžovou raději než ovesnou. Přijde mi méně hutná a nejsem po ní tak přecpaná, navíc je řidší a lépe se mi jí. Kvůli rovnátkům je to pro mě jasná výhra.


ingredience:         200 ml odtučněného mléka
                                3 lžíce instantní rýžové kaše
                                1/2 granátového jablka
                                1 lžička marmelády z černého bezu
                                datlový sirup

Odtučněné mléko si dáme do hrnce a přivedeme k varu, přidáme rýžovou kaši a mícháme, dokud nám kaše nezhoustne. Dáme si kaši do misky a ozdobíme dle vlastní chuti. Dobrou chut´.


Komentáře

Oblíbené příspěvky