Rýžová kaše
Lednička prázdná a já netrpělivě čekající na odpolední
hodiny, kdy se jede na nákup. Takže snídaně musela být jiná než
jsem zvyklá. Jinými slovy, taková jaká byla v loni celé
prázdniny. Osobně mám rýžovou raději než ovesnou. Přijde mi
méně hutná a nejsem po ní tak přecpaná, navíc je řidší a
lépe se mi jí. Kvůli rovnátkům je to pro mě jasná výhra.
ingredience: 200 ml odtučněného mléka
3 lžíce instantní rýžové kaše
1/2 granátového jablka
1 lžička marmelády z černého bezu
datlový sirup
Odtučněné mléko si dáme do hrnce a přivedeme k varu, přidáme rýžovou kaši a mícháme, dokud nám kaše nezhoustne. Dáme si kaši do misky a ozdobíme dle vlastní chuti. Dobrou chut´.
ingredience: 200 ml odtučněného mléka
3 lžíce instantní rýžové kaše
1/2 granátového jablka
1 lžička marmelády z černého bezu
datlový sirup
Odtučněné mléko si dáme do hrnce a přivedeme k varu, přidáme rýžovou kaši a mícháme, dokud nám kaše nezhoustne. Dáme si kaši do misky a ozdobíme dle vlastní chuti. Dobrou chut´.
Komentáře
Okomentovat