Špaldové mrkvánky
Kupuji si je v místní zdravé výživě a vážně je zbožňuji.
Takže když jsem našla v katalogu recept na ně, tak jsem byla
ještě nadšenější než z vyplněné křížovky. Trošku jsem si
ho upravila a hned po koupení mrkve jsem se na to vrhla.
ingredience: 300 g hladké špaldové mouky
250 g jemně nastrouhané mrkve
50 g rozpustilého másla
1 lžička bio kypřícího prášku
domácí povidla
Do mouky si dáme nastrouhanou mrkev, prášek a máslo. Vypracujeme si soudržné nelepkavé těsto a to si vyválíme do tenké placky. Placku si nakrájíme na čtverce a do každého z nich si dáme proužek povidel. Zamotáme, dáme na plech vyloženým pečícím papírem a vložíme do předehřáté trouby. Pečeme 20 minut na 180 stupních. Dobrou chut´.
ingredience: 300 g hladké špaldové mouky
250 g jemně nastrouhané mrkve
50 g rozpustilého másla
1 lžička bio kypřícího prášku
domácí povidla
Do mouky si dáme nastrouhanou mrkev, prášek a máslo. Vypracujeme si soudržné nelepkavé těsto a to si vyválíme do tenké placky. Placku si nakrájíme na čtverce a do každého z nich si dáme proužek povidel. Zamotáme, dáme na plech vyloženým pečícím papírem a vložíme do předehřáté trouby. Pečeme 20 minut na 180 stupních. Dobrou chut´.
Komentáře
Okomentovat