Lívance plněné čokoládou
Jako další nově vyzkoušený recept jsem si zvolila plněné palačinky s
čokoládou. Fotek, videí a receptů je spousta a tak doufám, že se Vám bude líbit
i ten můj.
ingredience: 100 g hladké špaldové mouky
1 lžička skořice
1 lžička bio prášku do pečiva
1 bio vanilkový cukr
200 ml rýžového mléka
pár čtverečků kvalitní hořké čokolády
Do menší misky si nasypeme všechny suché ingredience. Po té co všechny ingredience smícháme, tak nalijeme mléko a vytvoříme husté těsto. Těsto nesmí být tekuté.
Vyndáme si pánev na lívance a necháme jí pořádně rozpálit. Dáme do každé tenký plátek těsta a chvilku počkáme, než se těsto ze zpod zpevní. Po té dáme doprostřed každého lívance čtvereček čokolády a polijeme dalším těstem. Po té otáčíme, dokud spodek z obou stran nezezlátne.
Hotové palačinky podáváme s čerstvým ovocem. Čokoláda uvnitř je krásně rozteklá a tak doporučuji si to vychutnat, dokud je to stále teplé.
Dobrou chuť.
ingredience: 100 g hladké špaldové mouky
1 lžička skořice
1 lžička bio prášku do pečiva
1 bio vanilkový cukr
200 ml rýžového mléka
pár čtverečků kvalitní hořké čokolády
Do menší misky si nasypeme všechny suché ingredience. Po té co všechny ingredience smícháme, tak nalijeme mléko a vytvoříme husté těsto. Těsto nesmí být tekuté.
Vyndáme si pánev na lívance a necháme jí pořádně rozpálit. Dáme do každé tenký plátek těsta a chvilku počkáme, než se těsto ze zpod zpevní. Po té dáme doprostřed každého lívance čtvereček čokolády a polijeme dalším těstem. Po té otáčíme, dokud spodek z obou stran nezezlátne.
Hotové palačinky podáváme s čerstvým ovocem. Čokoláda uvnitř je krásně rozteklá a tak doporučuji si to vychutnat, dokud je to stále teplé.
Dobrou chuť.
Komentáře
Okomentovat