Grilovaný tuňák

Léto, ryby a hromada zeleniny a ovoce. Jeden z dalších receptů, co se týká grilování, je inspirován tuňákem. Mořskou a výbornou rybou známou spíš díky salátům, který se z ní dělají.


ingredience:       100 g tuňáku
                           olivový olej
                           2 stroužky česneku
                           2 jarní cibulky
                           čerstvý  pepř


Tuňáka si opláchneme a potřeme olejem. Z obou stran ho pořádně opepříme a připravíme si gril. Grilujeme z obou stran 1 minutu.
Rozpůlíme si cibulky a přidáme na gril, česnek si jemně pokrájíme tak aby se nám nerozpadal a přidáme k cibulce. mírně opečeme a vyndáme na talíř. 
Maso je křehké a rozpadá se, opatrně ho proto vyndejte z grilu na talíř k již připravené příloze. Dobrou chuť.





Komentáře

Oblíbené příspěvky