Grilovaný tuňák
Léto, ryby a hromada zeleniny a ovoce. Jeden z dalších receptů,
co se týká grilování, je inspirován tuňákem. Mořskou a
výbornou rybou známou spíš díky salátům, který se z ní
dělají.
ingredience: 100 g tuňáku
olivový olej
2 stroužky česneku
2 jarní cibulky
čerstvý pepř
Tuňáka si opláchneme a potřeme olejem. Z obou stran ho pořádně opepříme a připravíme si gril. Grilujeme z obou stran 1 minutu.
Rozpůlíme si cibulky a přidáme na gril, česnek si jemně pokrájíme tak aby se nám nerozpadal a přidáme k cibulce. mírně opečeme a vyndáme na talíř.
Maso je křehké a rozpadá se, opatrně ho proto vyndejte z grilu na talíř k již připravené příloze. Dobrou chuť.
ingredience: 100 g tuňáku
olivový olej
2 stroužky česneku
2 jarní cibulky
čerstvý pepř
Tuňáka si opláchneme a potřeme olejem. Z obou stran ho pořádně opepříme a připravíme si gril. Grilujeme z obou stran 1 minutu.
Rozpůlíme si cibulky a přidáme na gril, česnek si jemně pokrájíme tak aby se nám nerozpadal a přidáme k cibulce. mírně opečeme a vyndáme na talíř.
Maso je křehké a rozpadá se, opatrně ho proto vyndejte z grilu na talíř k již připravené příloze. Dobrou chuť.
Komentáře
Okomentovat