Jahodovo-melounový sorbet
Léto. Jedno jediné slovo a může toho obsáhnout tolik. Mě
osobně se vždy jako první vynoří v hlavě vidina zmrzliny. Její
lehčí a musím říci, že i chutnější verzí jsou sorbetu. Jako
jeden z mnoha možných příchutí Vás dneska seznámím s touto.
ingredience: 1 menší miska lesních jahod a melounu
2 lžíce bílého jogurtu
šťáva z půlky bio citronu
ovesné sušenky na ozdobení
Jahody a meloun si očistíme a dáme na dvě hodiny do mrazáku. Když jsou dostatečně zmrzlé, nesmí být přemrzlé, tak dáme do misky. Následuje šťáva z citronu a jogurt. Důkladně vše rozmixujeme dohromady.
Do skleničky dáme pořádnou porci sorbetu. Rozláme sušenky a ty pak následně zapícháme do sorbetu. Dobrou chuť.
ingredience: 1 menší miska lesních jahod a melounu
2 lžíce bílého jogurtu
šťáva z půlky bio citronu
ovesné sušenky na ozdobení
Jahody a meloun si očistíme a dáme na dvě hodiny do mrazáku. Když jsou dostatečně zmrzlé, nesmí být přemrzlé, tak dáme do misky. Následuje šťáva z citronu a jogurt. Důkladně vše rozmixujeme dohromady.
Do skleničky dáme pořádnou porci sorbetu. Rozláme sušenky a ty pak následně zapícháme do sorbetu. Dobrou chuť.
Komentáře
Okomentovat